12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportȘoc la Cluj! Un jucător și un membru al staffului CFR, suspectați...

Șoc la Cluj! Un jucător și un membru al staffului CFR, suspectați de infecție cu coronavirus!

Conducerea clujenilor a comandat teste suplimentare pentru întreaga echipă, iar azi au venit rezultatele. Potrivit unor surse medicale, nimeni din cadrul echipei nu are virusul. De când au intrat în cantonament, cei de la CFR Cluj au efectuat cinci teste pentru coronavirus și toate au ieșit negative.

 În Liga 1, Dinamo și FC Botoșani sunt primele echipe care au raportat cazuri de coronavirus: magazionerul „câinilor” și un doctor din staff-ul moldovenilor. Partidele Craiova – FC Botoșani și Dinamo – Chindia au fost amânate, jucătorii de la Dinamo și FC Botoșani trebuind să stea în izolare. 

CFR Cluj a plătit salariile pe martie înaintea derby-ului cu FCSB. Conducerea avea o înțelegere cu jucătorii să le achite banii pe 25 iunie, însă i-a plătit mai devreme pentru a crea o atmosferă bună înainte de meci.

În schimb, salariile pe aprilie vor fi achitate doar dacă echipa va participa din nou în grupele europene. Michael Pereira și Yacouba Sylla sunt cei doi fotbaliști care au refuzat să semneze pentru condiția aceasta.

Practica este asemănătoare aceleia pe care a folosit-o Gigi Becali la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor a înjumătățit salariile în perioada 1 martie – 31 septembrie, dar jucătorii își pot recupera banii pierduți acum dacă vor prinde grupele Europa League.

 

 

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă