ȘOC la Bergamo! Atalanta, învinsă de "lanterna roșie"

Atalanta Bergamo, calificată în optimile actualei ediţii a Ligii Campionilor, a fost învinsă surprinzător pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formaţia SPAL Ferrara, luni seara, în ultimul meci al etapei a 20-a a campionatului de fotbal al Italiei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.01.2020 - 10:07

Gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin Josip Ilicic, însă SPAL a întors rezultatul în repriza secundă, graţie reuşitelor lui Andrea Petagna (54) şi Mattia Valoti (60).

În urma acestui eşec, Atalanta rămâne pe poziţia a cincea în Serie A, la trei puncte de AS Roma, ocupanta locului al patrulea, ultimul care asigură participarea la Champions League în sezonul viitor.

După eliminarea echipei sale din Cupa Italiei, miercuri în faţa formaţiei Fiorentina, antrenorul grupării din Bergamo, Gian Piero Gasperini, a recunoscut că unii dintre elevii săi acuză oboseala acumulată în prima parte a sezonului, în condiţiile în care au avut de luptat pe trei fronturi: campionat, cupă şi Liga Campionilor.

SPAL Ferrara, care ocupa ultima poziţie în clasament (20) înaintea meciului cu Atalanta, a urcat pe locul 18 în urma acestui succes.

Comentarii