11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportSinisa Mihajlovic suferă de o maladie cumplită

Sinisa Mihajlovic suferă de o maladie cumplită

„Când am aflat vestea, a fost groaznic. Am plâns zile de-a rândul, m-am gândit cât de repede trece viaţa. Nu am plâns de frică. Voi înfrunta boala, voi lupta aşa cum am făcut întotdeauna, cu capul sus. Este o maladie agresivă, dar pot să o înving!”, a mărturisit Mihajlovic.

Sinisa a vorbit cu jucătorii săi despre maladie ca și cum ar fi explicat o strategie de meci.

„Le-am explicat că trebuie să atacăm şi să câştigăm. Dacă stăm şi doar ne apărăm, vom fi doborâţi. Trebuie să aplicăm tactica mea în această bătălie şi sunt sigur că vom ieşi învingători. Trebuie să ies învingător pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru toţi cei care ţin la mine ”, a dezvăluit antrenorul de 50 de ani.

La conferinţa de presă, Sinisa Mihajlovic a fost însoţit şi de un medic care a explicat stadiul bolii. Doctorul a specificat că este vorba de leucemie acută, o afecţiune incurabilă cu mai mulţi ani în urmă, dar care poate fi tratată astfel încât bolnavul să-şi poată desfăşura activitatea de zi cu zi.

Cu toate că tehnicianul va fi nevoit să stea în spital în anumite perioade, clubul se va baza pe el în sezonul viitor și îi va acorda tot sprijinul necesar depășirii acestei situații delicate.

Ca jucător, Sinisa Mihajlovic a evoluat pentru Roma, Sampdoria, Lazio şi Inter. În posura de antrenor a trecut pe la Fiorentina, Sampdoria, Milan, Torino, Sporting Lisabona şi naţionala Serbiei.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă