11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportSimone Inzaghi, după meciul de la Cluj: „Meritam victoria”

Simone Inzaghi, după meciul de la Cluj: „Meritam victoria”

”E multă deziluzie pentru aceste două înfrângeri (Lazio a pierdut şi în weekend-ul trecut cu SPAL Ferrara). Ca antrenor, trebuie să spun că echipa a jucat, a creat. Am comis greşeala că nu am închis meciul. Cum se întâmplă deseori, pentru că nu am marcat al doilea şi al treilea gol, pe care le meritam, pentru că am avut ocazii periculoase, ţi se poate întâmpla să te sancţioneze cu un penalty care nu e. Al doilea gol ni l-am făcut singuri. După ce am avut 1-0, trebuia să marcăm la ocaziile lui Lazzari sau Milinkovic-Savic. Rennes şi Celtic au terminat la egalitate şi sunt convins că vom trece de grupă. Nu putem face atât de multe erori”, a declarat Inzaghi la conferinţa de presă de după meci, potrivit Lazio Channel.

”Am primit un gol din penalty şi unul cu ghinion. Trebuie să creştem în determinare şi dorinţă. Meritam victoria, dar dacă nu reuşeşti să tranşezi meciurile, ajungi din nou să vorbeşti de înfrângeri”, a mai spus tehnicianul.

Inzaghi a subliniat că i-au plăcut Vavro, Jony şi Berisha, care au făcut un meci bun. El a menţionat că nu a fost surprins de felul cum a jucat echipa antrenată de Dan Petrescu: ”Nu am fost surprinşi, ştiam că va juca în 3-5-2, ne aşteptam la asta. Au fost buni că au reuşit să rămână în meci. Felicitări Clujului pentru că a câştigat, dar va fi un meci retur, mai sunt încă cinci partide”.

CFR Cluj a reuşit să câştige la debutul în Grupa E a Europa League, 2-1 (1-1) cu Lazio Roma, joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, prin golurile marcate de Ciprian Deac (41 – penalty) şi Billel Omrani (75). Pentru Lazio Roma a înscris Bastos în minutul 25.

După acest rezultat, CFR Cluj se află pe prima poziţie în clasamentul Grupei E a Europa League, în cealaltă partidă Rennes şi Celtic terminând la egalitate, scor 1-1.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă