19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportSimona Halep s-a retras de la Rogers Cup, accidentare la glezna stângă

Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup, accidentare la glezna stângă

După un prim set greu, în care Marie Bouzkova a reuşit să o surprindă cu execuţii tari spre dreapta româncei şi câteva ruperi de ritm eficiente, Simona Halep a decis să pună capăt meciului, felicitându-şi adversara după aproximativ 50 de minute de joc.

 

Halep: Nu aşa doream să plec de la Rogers Cup

„În mod cert, nu aşa îmi doream să plec de la Rogers Cup, dar sunt bucuroasă pentru săptămâna minunată pe care am avut-o aici şi vreau să le mulţumesc incredibililor fani de la Toronto – v-am auzit în seara asta!”, a scris Simona Halep, pe Twitter, după retragere.

Marie Bouzkova (91 WTA), care câştigase primul set cu 6-4, s-a calificat astfel în semifinala cu Serena Williams.

 

Rămâne pe poziţia a patra

Simona Halep va rămâne pe poziţia a patra în clasamentul mondial după Rogers Cup, fiind programată să joace săptămâna viitoare la Cincinnati, apoi, după o săptămână de pauză, la US Open.

Ultimul abandon al Simonei Halep într-o partidă oficială se înregistra la finalul lunii septembrie, anul trecut, la Beijing, tot la finalul unui prim set pierdut, 1-6, în faţa tunisiencei Ons Jabeur, locul 116 WTA la momentul respectiv.

Simona Halep: Am avut dureri mari, d-asta am decis să mă retrag

“Am aceste dureri din primul meci, suprafaţa este destul de dură. Am venit după o pauză, am avut dureri mari astăzi, de aia am decis să mă retrag. Cred că fost o decizie inţeleaptă, nu avea rost să forţez, un set a fost bun ca sa văd că simt bine jocul”, a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport.

 

Urmează Cincinnati

Sportiva din Constanţa este înscrisă şi pe tabloul principal de la Cincinnati, acolo unde ar debuta miercuri, 14 august.

“Se pare că voi juca miercuri, am timp să mă recuperez, voi merge la doctor mâine, când ajung acolo. Voi face investigaţii, dar şi un tratament destul de bun şi de puternic, pentru picior. Vom vedea, nu ştiu ce să vă spun acum”, a mai spus Simona Halep, care îşi va păstra locul patru în lume de luni, 12 august, conform Mediafax.

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...
Ultima oră
Pe aceeași temă