23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportSimona Halep nu mai este favorită la Roland Garros. Cel puțin la...

Simona Halep nu mai este favorită la Roland Garros. Cel puțin la pariuri

Simona Halep este cea mai bună jucătoare a lumii şi cap de serie 1 la Roland Garros, dar, după primele zile ale turneului, românca de 26 de ani nu mai este principala favorită la câştigarea turneului de la Paris, în opinia bookmakerilor.

Potrivit digisport.ro,  Elina Svitolina este cotată cu prima şansă la trofeu, având o cotă de 4. Halep este pe poziţia secundă în acest top (4.50), iar Garbine Muguruza completează podiumul (cotă 8).

Pe poziţia a patra se află Petra Kvitova (9), iar Maria Sharapova are cotă 10. Serena Williams îi poate aduce unui jucător o sumă de 15 ori mai mare decât cea mizată, dacă se va impune la Roland Garros.
Elina Svitolina joacă, vineri, cu Mihaela Buzărnescu, în turul al treilea al turneului, un meci care s-a dovedit mai greu decât și-ar fi închipuit oricine. Românca de pe locul 33 WTA i-a luat ucrainencei primul set cu 6-3 și situația era perfect egală la mijlocul setului al doilea, potrivit digisport.ro. Partida era în desfășurare la momentul redactării acestei știri.

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă