Simona Halep şi Ion Ţiriac (Foto: http://angajatorulmeu.ro)

Simona Halep: "Nu am fost pregătită"

Simona Halep, locul 1 în tenisul mondial, a revenit în România după ce a fost eliminată din turneul de la Miami, informează, joi, Mediafax.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.03.2018 - 09:52

Simona Halep a anunţat că, după eşecul de la Miami, va lua o pauză până să mai joace la un turneu de tenis.

Simona va intra din nou pe zgură şi spune că nu are nicio teamă în privinţa punctelor pe care le are de apărat, peste 3.000. Halep recunoaşte că nu a avut un sezon prea reuşit pe hard.

"Nu a fost o perioadă prea reuşită, pentru că nu m-am antrenat, nu am fost pregătită fizic. De aici şi rezultatele slabe, dar a fost ok, nu pot să mă plâng şi nici nu o să dramatizez. O să muncesc mai mult şi o să fie bine. Abia aştept să joc pe zgură, am avut rezultate bune anul trecut, merg cu încredere, dar vom vedea ce va fi. Nu simt nicio presiune în ceea ce priveşte turneul de la Roland Garros, nici presiunea punctelor. Vreau doar să mă antrenez, să fiu pregătită fizic şi să joc ceea ce ştiu eu să joc", a declarat Simona Halep.

Jucătoarea de 26 de ani are însă şi alte proiecte decât cele din cariera ei personală în tenis. Unul dintre acestea ar fi susţinerea financiară a unei echipe de hochei pe gheaţă de juniori, în cadrul unui proiect lansat de omul de afaceri Ion Ţiriac.

Comentarii