Foto Arhiva

Simona Halep: "Mi-am dat seama că nu e în regulă şi că trebuie să mă calmez"

Meciul dintre Simona Halep şi Petra Martic, câştigat de liderul mondial cu 6-4, 6-7, 6-3 în sferturi la Indian Wells, a generat momente tensionate atât în timpul jocului, cât şi în pauzele dintre game-uri.

Share

Rl online 0 comentarii

15.03.2018 - 12:30

Printre multe schimburi dure de mingi, îngreunate de vântul teribil din California, telespectatorii au fost şi martorii unui "meci" între Halep şi propriul antrenor. După foarte mult timp în care Simona Halep şi Darren Cahill au fost numai lapte şi miere, s-a întâmplat miercuri seară ca jucătoarea de 26 de ani să-i răspundă nervos mentorului ei. Întrebată de către Darren, chemat pe teren într-o pauză de la începutul setului decisiv, ce are de gând să facă pentru a câştiga partida, Simona a devenit uşor irascibilă.

Cahill: - Spune-mi ce ai de gând să faci pentru a câştiga meciul!
Halep: - Nimic!

Cahill: Deci asta este?
Halep: Da!

Cunoscut drept un bun psiholog, Darren nu a inflamat discuţia, ci a schimbat subiectul, oferindu-i mai multe indicaţii tactice elevei sale. Simona s-a ridicat de pe bancă în timp ce australianul vorbea, iar la finalul partidei a regretat gestul, spunând că l-a făcut doar pentru a se descărca.

"Ştiam ce mi-a spus, dar am vrut să-l chem să mă liniştească, lucru care s-a întâmplat după ce am pierdut următorul game. Apoi mi-am dat seama că nu e în regulă şi că trebuie să mă calmez", a declarat liderul mondial după calificarea în semifinale.

Comentarii