10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep mărturisește că se teme să zboare cu avionul

Simona Halep mărturisește că se teme să zboare cu avionul

„În Europa zbourile sunt mai scurte şi nu prea dorm, dar când merg în SUA sau Australia sau China încerc să dorm. Mi-e frică de avion tot timpul, chiar şi după atâţia ani, am încercat să rezolv această problemă, dar se pare că nu are rezolvare”, a declarat Halep.

Simona Halep a afrmat că la fiecare meci intră pe teren foarte emoţionată: „Simt tot timpul un nod în stomac, dar după 5-10 minute, totul dispare şi îmi văd de joc. Am simţit lipsa publicului la turnee, a presei nu, că e un stres în plus să stai după fiecare meci să vorbeşti cu jurnaliştii”.

Ea a povestit şi ce face în timpul în care trebuie să stea izolată la un hotel înainte de turnee: „O restricţie când o ai este greu de suportat, nu e uşor, dar ei la turnee încearcă să ne facă viaţa uşoară. Camera e mai mică, parcă nu ai aer, dar asta este. Trăiască telefonul şi filmele. Mai citeşti o carte şi timpul trece. Australienii sunt foarte buni pe organizare, mă aştept să fie excelent şi sunt convinsă că va fi bine. Darren Cahill îmi urmăreşte antrenamentele prin video, live, şi e bine că putem ţine legătura aşa”, a precizat numărul 2 în clasamentul WTA.

Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Gabriela Szabo, ambasadoarea ediției din acest an a UVT Liberty Marathon

Campioana olimpică și multipla campioană mondială la atletism Gabriela Szabo, declarată timp de zece ani la rând cea mai bună atletă a României, va...

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femelă de struț a murit după ce a înghițit cheile furate de la un angajat

Karen, o femelă de struț de 5 ani de la Grădina Zoologică Topeka din Kansas, a murit după ce a scăpat din țarcul ei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă