14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportSimona Halep s-a calificat fără emoții în turul al treilea de la...

Simona Halep s-a calificat fără emoții în turul al treilea de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat în turul trei de la Wimbledon, după o victorie clară în fața lui Saisai Zheng, 7-5, 6-0. Liderul mondial a bifat o serie de 10 game-uri consecutive. Partida a durat o oră și 18 minute.

Halep a început bine meciul şi a condus cu 2-0, dar Zheng a replicat şi a restabilit egalitatea, 2-2. Halep a condus cu 3-2, dar au urmat momente foarte bune de joc ale asiaticei, Simona a greşit destul de mult şi scorul a devenit 5-3 pentru Zheng. Românca a reuşit să revină şi şi-a adjudecat primul set cu 7-5.

Evoluţia tot mai bună a Simonei a continuat şi în setul secund, încheiat la zero în favoarea ei, după o serie de zece game-uri.

Halep o învinsese pe Zheng şi în prima lor confruntare, cu 6-2, 6-3, în 2015, în semifinale la Shenzhen, după care a cucerit titlul, potrivit Agerpres.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 100.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi taiwaneza Su-Wei Hsieh (32 ani, 48 WTA), care a dispus în turul secund cu 6-3, 6-3 de spaniola Lara Arruabarrena.

Halep a ieşit învingătoare în singura lor confruntare, în 2013, în primul tur la Cincinnati, cu 6-7 (5), 6-1, 6-2.

Halep este a doua româncă ajunsă în turul al treilea la Wimbledon, după Mihaela Buzărnescu.

În primul tur, Simona Halep a învins-o pe japoneza Kurumi Nara, scor, 6-2, 6-4.

 

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă