Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Simona Halep (Foto: hyperflash.ro)

Simona Halep e supărată pe ziariștii care o întreabă despre prietenii ei

Sosită în municipiul Cluj-Napoca pentru partida de Fed Cup a României, Simona Halep a părut extrem de iritată, pe aeroport, de o întrebare a jurnaliştilor, informează Digi 24.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.04.2018 - 10:03

Simona Halep a fost întrebată dacă i-a invitat la meciurile de tenis de la Fed Cup pe actorii Horațiu Mălăele și George Mihăiță, care sunt în Cluj în aceste zile, pentru a juca piesa "Fierarii".

Se speculase că Simona Halep, bună prietenă cu cei doi actori, le-ar fi făcut o invitaţie. Dar Simona Halep a părut extrem de deranjată de această întrebare.

"Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum bine ştiu", a explicat Halep, apoi a încheiat abrupt interviul.

Înainte, Simona Halep a vorbit despre meciurile de sâmbătă și duminică de la Fed Cup și a declarat că speră să fie în formă și să ajute România să câștige în fața Elveției. 

"Sper să fie bună revenirea mea, să-mi câştig meciurile şi să câştigăm partida. E un meci cu emoţii, dar o să fie frumos. Suntem o ţară cu jucătoare foarte puternice, cu echipă foarte bună. Toate jucăm la nivel înalt şi sper să câştigăm partida. Da, putem câștiga, însă nu e uşor şi de fiecare dată spunem că nu se ştie niciodată în tenis, aşa că vom vedea. Dar obiectivul nostru e să mergem spre finală", a declarat Halep.

Comentarii

loading...