14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportSimona Halep a trecut de Sorana Cîrstea și va fi cea mai...

Simona Halep a trecut de Sorana Cîrstea și va fi cea mai bine clasată româncă din WTA

Simona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea, scor 6-1, 6-4, şi a câştigat duelul 100% românesc din optimile de la Indian Wells. După această partidă, Simo e sigură că rămâne cea mai bine clasată româncă din clasamentul WTA.

Simona Halep, cea mai bine clasată româncă din clasamentul WTA după victoria cu Sorana Cîrstea

Halep a ajuns la 2047 de puncte grație victoriei, în timp ce Sorana a rămas cu 1865 de puncte. În clasamentul WTA LIVE, Simo ocupă locul 22, în timp ce Sorana a căzut pe 26.

Simona a câştigat confruntarea cu Sorana Cîrstea la capătul unui meci care a durat o oră şi 24 de minute. La final, „Simo” a lăudat prestaţia Soranei Cîrstea şi le-a transmis un mesaj special fanilor din America, care au încurajat-o pe parcursul duelului, conform as.ro.

Halep a spus că nu a fost ușor să treacă de Sorana Cîrstea pentru a rămâne cea mai bine clasată româncă din WTA

„M-am bucurcat să joc aici, m-am simţit ca acasă. Le mulţumesc tuturor. Nu a fost un meci uşor. E mereu greu să joci împotriva unei sportive din România.

Chiar dacă mi-am pierdut returul în setul doi, m-am simţit încrezătoare până la final şi am reuşit să câştig. Toată lumea e fericită şi îmi dă o stare foarte bună!”, a declarat Simona Halep la finalul meciului cu Sorana Cîrstea.

La finalul meciului, Simona Halep a aplaudat-o pe Sorana Cîrstea în momentul în care aceasta a părăsit arena, iar crainicul WTA i-a rostit numele. Cele două jucătoare nu s-au salutat însă și la începutul meciului, când au stat la distanță una de cealaltă.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă