31 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăSportSimona Halep a rupt colaborarea cu Virginia Ruzici după 14 ani

Simona Halep a rupt colaborarea cu Virginia Ruzici după 14 ani

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a anunţat, sâmbătă, într-o postare pe Instagram că Virginia Ruzici nu mai este managerul său.

”A fost o călătorie fantastică. Aş vrea să îi mulţumesc Virginiei Ruzici pentru dedicarea ei fără limite pentru mine, nu numai ca jucătoare, ci şi ca prieten apropiat. Au fost 14 ani uimitori împreună şi o încântare să lucrez cu ea. Voi preţui pentru totdeauna prietenia noastră”, a transmis Halep, dublă câştigătoare de Grand Slam, în 2018 la Roland Garros şi în 2019 la Wimbledon.

Fostul lider mondial a anunţat şi faptul că pe viitor va lucra cu Nina Wennerstrom şi cu agenţia suedeză Wesport.

”Acum aş vrea să îi urez bun venit unui nou membru al echipei mele. Sunt emoţionată să anunţ că voi lucra cu @nina.wennerstrom şi cu echipa @wesportagency! Privesc cu nerăbdare în viitor!”, a precizat Halep, conform agerpres.ro.

Simona Halep renunță la Virginia Ruzici pentru Nina Wennerstrom şi agenţia suedeză Wesport

”Este o adevărată onoare să reprezentăm o sportivă şi o persoană cu valorile şi etica ta, inspiri atât de multă lume să dea tot ce poate mai bun în fiecare zi”, a transmis Nina Wennerstrom.

”Două titluri de Mare Şlem (Wimbledon & Roland Garros), 23 de titluri WTA şi numărul unu mondial timp de 64 de săptămâni spun totul. Să experimentez pasiunea, motivaţia şi munca pentru a fi şi mai bună mă motivează şi pe mine să progresez, să lupt şi să mă dezvolt când continui să reprezint sportivi de clasă mondială la @wesportagency”, a mai spus Wennerstrom.

Fosta jucătoare Virginia Ruzici (67 ani) a câştigat două titluri la Roland Garros în 1978, la simplu şi dublu, având şi o finală la dublu în acelaşi an la Wimbledon.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Numărul ucrainenilor care intră în România, din nou în creștere. Peste 12.900, ieri

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) informează că ieri, prin punctele de frontieră, au intrat în România 108.013 persoane, dintre care 12.908 de...

UPDATE: Bărbatul acuzat de terorism după atacul mortal de la Oslo, a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost arestat și acuzat de crimă, tentativă de crimă și acte teroriste, după un schimb...

OMS: “Peste 900 de cazuri de hepatită acută au fost raportate la copii”

Treizeci și trei de țări au raportat până în prezent 920 de cazuri de hepatită acută severă la copii, cu 270 de cazuri în...
Ultima oră
Pe aceeași temă