14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportSimona Halep „a predat trofeul” de le Wimbledon. Cine este noua campioană...

Simona Halep „a predat trofeul” de le Wimbledon. Cine este noua campioană de la Londra

Barty (25 ani), numărul unu mondial, a învins-o în trei seturi, 6-3, 6-7 (4/7), 6-3 pe Karolina Pliskova din Cehia, în finala disputată sâmbătă la All England Club, la capătul unui joc care a durat o oră şi 56 minute de joc.

Campioană la Roland Garros în 2019, Ashleigh Barty şi-a trecut în palmares al doilea titlu de Grand Slam din cariera sa.

Pliskova, în vârstă de 29 ani, a ratat în schimb o nouă ocazie de cuceri primul său trofeu major, după ce în 2016 a fost învinsă în finala US Open de germanca Angelique Kerber, tot în trei seturi.

Finala masculină de la Wimbledon se va disputa duminică între deţinătorul titlului, sârbul Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, şi italianul Matteo Berrettini.

Din cauza pandemiei de coronavirus, ediţia de anul trecut a turneului de la Wimbledon a fost anulată.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă