Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Silviu Lung jr își amână nunta din cauza pandemiei

Portarul echipei naţionale de fotbal a României, Silviu Lung Jr, izolat în această perioadă în baza de pregătire a formaţiei sale Kayserispor (Turcia), a declarat că este nevoit să îşi amâne cununia civilă programată în luna mai în contextul pandemiei de coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

08.04.2020 - 11:52

"În luna mai urma ca eu şi logodnica mea, Roxana, să facem cununia civilă. Dar, în condiţiile acestea...", a afirmat portarul.

Lung Jr a decis, spre deosebire de alţi coechipieri, care stau izolaţi în reşedinţele lor din Turcia, să petreacă această perioadă în baza de pregătire a clubului.

Goalkeeper-ul în vârstă de 30 de ani se află de zece zile în cantonamentul lui Kayserispor. "Îmi e mai uşor decât la mine în apartament. Sunt obişnuit cu viaţa în cantonament, în plus aici am posibilitatea de a mă pregăti în condiţii foarte bune: sală de fitness, piscină, saună. Staff-ul este cazat într-o altă aripă, totul este aranjat în aşa fel încât să nu intru în contact nici cu bucătarul. La câteva zile, o doamnă echipată cu mască de protecţie, cu mănuşi, îmi schimbă lenjeria şi prosoapele din cameră".

"Sunt sănătos, familia mea, la fel. Mi-am stabilit programul încât să mă pregătesc bine şi să mă odihnesc. Seara este dedicată familiei. Vorbesc zilnic cu părinţii mei, cu logodnica mea, o dată la câteva zile cu fratele meu. Mă bucur că toţi sunt bine, sănătoşi, sper să îi revăd cât mai curând şi să îi pot îmbrăţişa... La televizor mă uit mai puţin. Seara, iese de fiecare dată Ministrul Sănătăţii din Turcia şi anunţă cazurile noi, numărul de persoane care şi-au pierdut viaţa şi câţi s-au vindecat. Ne sfătuieşte mereu să stăm în casă. Iar lumea am văzut că respectă toate indicaţiile. Din fericire, aici nu sunt probleme cu materialele de protecţie, aşa cum am auzit că e în România. Vreau să le transmit tuturor românilor să aibă grijă de ei şi de cei din jur. Să respecte recomandările şi, cu siguranţă, în curând ne vom putea relua toţi activitatea", a mai spus Silviu Lung Jr.

Turcia a suspendat în 19 martie toate competiţiile fotbalistice din cauza preocupărilor legate de evoluţia pandemiei de coronavirus. În această ţară au fost înregistrate până acum 30.217 de cazuri de coronavirus, iar 649 de persoane şi-au pierdut viaţa.

Comentarii

loading...