Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sheffield United a intrat în proprietatea unui prinț saudit

Prinţul saudit Abdullah bin Mosaad bin Abdulaziz Al Saud a devenit noul proprietar al echipei engleze de fotbal Sheffield United, după ce Înalta Curte de la Londra l-a obligat pe Kevin McCabe, cel care deţinea ca şi coproprietar 50% din acţiuni, să i le vândă acestuia.

Share

Rl online 0 comentarii

16.09.2019 - 19:07

În 2017 cei doi coproprietari făcuseră oferte separate pentru a prelua majoritatea acţiunilor grupării, între ei urmând apoi o bătălie în instanţă care a durat aproape doi ani, formaţia promovând la finele sezonului trecut în Premier League.

McCabe îi vânduse lui Abdullah 50% din acţiuni în 2013, când clubul se afla în liga a treia, dorind investiţii masive în lupta pentru revenirea pe prima scenă fotbalistică.

''Kevin are un sentiment profund de trădare şi se află în stare de şoc în privinţa modului în care a fost tratat de prinţul Abdullah. Acum regretă că a intrat în afaceri cu el'', a declarat pentru Reuters un apropiat al lui McCabe.

Justiţia l-a obligat pe acesta să-şi vândă acţiunile pentru suma de 5 milioane lire sterline.

Abdullah a salutat decizia instanţei, menţionând că echipa se poate concentra acum exclusiv pe partea competiţională.

După cinci etape din Premier League, Sheffield United se află pe locul 15 din 20, cu 5 puncte acumulate.

Comentarii