9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportSevilla se întărește înaintea dublei cu CFR Cluj. Andaluzii îl transferă pe...

Sevilla se întărește înaintea dublei cu CFR Cluj. Andaluzii îl transferă pe Suso

Oficialii celor două cluburi au ajuns la un acord, după ce FC Sevilla a acceptat includerea în contract a obligaţiei de a-l transfera definitiv pe Suso, în schimbul sumei de 20 milioane euro, la capătul unei perioade de 18 luni în care atacantul va evolua sub formă de împrumut la gruparea andaluză.

Suso, în vârstă de 26 ani, a disputat 122 de meciuri pentru AC Milan, care l-a achiziţionat în ianuarie 2015 de la FC Liverpool. Spaniolul a mai jucat sub formă de împrumut la Genoa, în sezonul 2015-2016. Jucătorul este aşteptat la Sevilla, pentru vizita medicală şi semnarea contractului cu noua sa echipă.

Suso speră ca întoarcerea în Spania să îi mărească şansele de a participa la EURO 2020 selecţionata ţării sale, pentru care a disputat cinci meciuri până acum. El a fost convocat la naţională atât de actualul selecţioner, Luis Enrique, cât şi de predecesorul acestuia, Robert Moreno. Cel care i-a oferit şansa debutului, atât la naţionala de tineret, cât şi la prima reprezentativă, este însă Julen Lopetegui, nimeni altul decât actualul antrenor al Sevillei.

Meciul tur dintre CFR Cluj şi FC Sevilla este programat pe 20 februarie în Gruia, în timp ce returul va avea loc la Sevilla în data de 27 februarie.

Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă