Serie A: Președintele Fiorentinei nu crede că sezonul se va încheia

Preşedintele clubului italian de fotbal Fiorentina, Rocco Commisso, a opinat că există o probabilitate mare ca sezonul 2019/2020 din Serie A să nu se mai încheie din cauza pandemiei de coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

31.03.2020 - 10:49

''Economia Italiei a fost ruinată. Am trimis o scrisoare angajaţilor mei şi jucătorilor mei să se gândească în primul rând la sănătate şi apoi la fotbal. Nu ştiu dacă acest campionat se va relua, dar există o probabilitate mare să nu se termine'', a declarat Commisso pentru Radio Rai.

Fiorentina a înregistrat până acum trei cazuri pozitive la virusul Covid-19 în lotul său: argentinianul German Pezzella, croatul Dusan Vlahovic şi italianul Patrick Cutrone. Cei trei se simt bine şi în această săptămână vor fi supuşi unui dublu control pentru a se confirma că sunt vindecaţi.

În Serie A au mai rămas de disputat 12 etape, iar Cupa Italiei a ajuns în faza semifinalelor.

Commisso, un magnat american de origine italiană, care a cumpărat Fiorentina pe 6 iunie 2019, se află în izolare în casa lui din New York şi a comparat pandemia de coronavirus cu atentatele din 11 septembrie 2001: ''Din mai multe puncte de vedere, este mai rău decât la 11 septembrie. Avem 2.000 de morţi. Trăiesc izolat cu soţia şi fiica în casa noastră''.

În Italia, până luni, 101.739 persoane au fost infectate cu virusul Covid-19 şi 11.591 şi-au pierdut viaţa.

Comentarii