Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sergio Ramos, sancționat de fisc. Ce amendă va plăti căpitanul Realului

Fiscul spaniol l-a amendat cu un milion de euro pe căpitanul echipei de fotbal Real Madrid, Sergio Ramos, ca urmare a neregulilor constatate în plata impozitelor pentru drepturile sale de imagine.

Share

Rl online 0 comentarii

24.10.2019 - 11:40

Conform unui act întocmit de Trezorerie, corespunzător anilor 2012, 2013 şi 2014, Sergio Ramos a folosit o companie aflată în proprietatea sa, pentru a-i ceda veniturile sale din publicitate şi a plăti astfel impozite mai mici.

Potrivit El Mundo, Sergio Ramos a plătit deja 500.000 de euro din amendă pe cale administrativă, ceea ce corespunde cotei fraudate, sancţiunii şi dobânzilor, înaintând totodată un recurs în anulare, în care susţine că s-a conformat întotdeauna criteriilor de impozitare stabilite de Agenţia Fiscală într-o inspecţie anterioară la care a fost supus, fiind astfel încrezător că sancţiunea va fi anulată, iar suma plătită îi va fi restituită.

În vârstă de 33 ani, Sergio Ramos încasează un salariu de 11,7 milioane euro pe sezon la Real Madrid, club de care este legat prin contract până în iunie 2021.

Comentarii

loading...