10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportSerena Williams, replică acidă pentru Ion Țiriac: „Acel om bătrân, bătrân?”

Serena Williams, replică acidă pentru Ion Țiriac: „Acel om bătrân, bătrân?”

În prezent Serena William se află în Italia, pentru a participa la turneul care se defășoară în Roma. Tenismena a dat de înțeles presei locale că a boicotat turneul Premier Mandatory de la Madrid dincauza relației reci cu Ion Țiriac.  

Întrebată de jurnaliștii italieni dacă nu a concurat la competiția din capitala Spaniei din cauza conflictului de la distanță cu Țiriac, Serena a oferit un răspuns ironic cu zâmbetul pe buze.

 „Comentariile făcute de omul acela bătrân, bătrân? Da, nu știu ce să spun… El e încă… (râde)”, a declarat Williams, conform Eurosport.

 

Serena Williams în conflict cu Ion Țiriac 

Totul a pornit în urma declarației făcută de Ion Țiriac la TVR. Omul de afaceri îi recomanda americancei să se retragă din tenis ținând cont de vârsta și greutatea pe care le are. 

„La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR.

îReplicile au fost și ele pe măsură, cea mai dură chiar din partea soțului Serenei, Alexis Ohanian. Acesta l-a numit pe Țiriac „sexist și rasist”.

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Iohannis, mesaj transmis cu prilejul Sărbătorii de Pesah

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis luni, 22 aprilie 2024, un mesaj cu ocazia Sărbătorii de Pesah. "Cu prilejul sărbătorii de Pesah, adresez urări de...

S-a întors iarna în România! Cod galben de ninsori însemnate cantitativ în zona montană din 14 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de ninsori însemnate cantitativ pentru Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curbură, valabilă până mâine...

Măsurile PSD ajung să-i atragă pe maghiari la cumpărături în România

Datele Eurostat arată că România a ajuns din urmă Ungaria și Portugalia în privința PIB-ului pe cap de locuitor exprimat în paritatea puterii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă