21.9 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSportSenatul dorește să cumpere covoare cu fire răsucite de peste 142.000 lei

Senatul dorește să cumpere covoare cu fire răsucite de peste 142.000 lei

Senatul vrea să cumpere cu fire răsucite, mai exact mochetă de interior şi exterior, în valoare de 142.016 lei, informează News.ro.

Potrivit unui anunţ postat în SEAP, Senatul vrea să încheie un contract de achiziţii publice pentru a cumpăra 2.000 mp mochetă de interior şi 200 mp mochetă de exterior.

Cuantumul garanţiei de participare este de 1.344 lei pentru lotul I şi 76 lei pentru lotul II, perioada de valabilitate fiind de 60 de zile de la data limită de depunere a ofertelor. Garanţia se constituie prin virament bancar în contul Senatului României sau printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut, ofertele putând fi depuse până la data de 19 iulie 2017, ora 15.00. Sursa de finanţare este reprezentată de fonduri bugetare. 

 

Cele mai citite

Undeva prin Europa

Negocierile pentru aderarea Georgiei la UE s-au blocat din două motive nenegociabile pentru UE; promovarea comunității lgbtq+ și încurajarea imigrației. Cele două direcții definesc...
Ultima oră
Pe aceeași temă