Selecționerul Olandei rămâne internat în spital

Ronald Koeman, selecţionerul naţionalei de fotbal a Olandei, care a fost operat duminică din cauza unei probleme cardiace, va rămâne în spital cel puţin până joi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.05.2020 - 08:59

Ronald Koeman, care are 57 de ani, se simte destul de bine după operaţie, dar va sta cel puţin până joi în spitalul din Amsterdam în care a avut loc intervenţia chirurgicală, urmând să facă miercuri alte examene.

Fostul mare fundaş al naţionalei Oranje a fost supus unei cateterizări cardiace. Iniţial, presa a anunţat că el ar putea fi externat luni.

Koeman a calificat Olanda la EURO 2020, amânat până în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. La Campionatul European, Olanda este în grupă cu Ucraina, Austria şi o echipă care va fi cunoscută după meciurile de baraj, posibil România. Ca jucător, Koeman a câştigat EURO 1988.

De asemenea, tehnicianul şi-a condus elevii până în finala Ligii Naţiunilor, înclinându-se la limită în faţa Portugaliei (0-1).

Koeman a jucat mai ales la PSV Eindhoven şi FC Barcelona, cluburi cu care a reuşit să câştige Cupa Campionilor Europeni. El a pregătit echipa engleză Everton înainte de a prelua naţionala ţării sale.

Comentarii