10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportSelecționerul Olandei rămâne internat în spital

Selecționerul Olandei rămâne internat în spital

Ronald Koeman, care are 57 de ani, se simte destul de bine după operaţie, dar va sta cel puţin până joi în spitalul din Amsterdam în care a avut loc intervenţia chirurgicală, urmând să facă miercuri alte examene.

Fostul mare fundaş al naţionalei Oranje a fost supus unei cateterizări cardiace. Iniţial, presa a anunţat că el ar putea fi externat luni.

Koeman a calificat Olanda la EURO 2020, amânat până în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. La Campionatul European, Olanda este în grupă cu Ucraina, Austria şi o echipă care va fi cunoscută după meciurile de baraj, posibil România. Ca jucător, Koeman a câştigat EURO 1988.

De asemenea, tehnicianul şi-a condus elevii până în finala Ligii Naţiunilor, înclinându-se la limită în faţa Portugaliei (0-1).

Koeman a jucat mai ales la PSV Eindhoven şi FC Barcelona, cluburi cu care a reuşit să câştige Cupa Campionilor Europeni. El a pregătit echipa engleză Everton înainte de a prelua naţionala ţării sale.

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă