Selecționerul Emiratelor Arabe Unite, demis înainte de a debuta

Federaţia de fotbal din Emiratele Arabe Unite a anunţat concedierea selecţionerului naţionalei, sârbul Ivan Jovanovic, deşi acesta nu a apucat să-şi ''dirijeze'' elevii în nici măcar un meci.

Share

Rl online 0 comentarii

06.04.2020 - 21:48

Șeicii din Emirate au invocat faptul că aproape toate turneele la care echipa trebuia să participe s-au anulat în contextul pandemiei de coronavirus.

Jovanovic, care a câştigat patru titluri în Cipru cu APOEL Nicosia şi a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor din 2012 cu această echipă, preluase banca tehnică a naţionalei de fotbal a EAU în decembrie anul trecut, având un contract pe 6 luni şi ca obiective calificarea la CM 2022 din Qatar şi la Cupa Asiei din 2023.

"Federaţia de fotbal din Emiratele Arabe Unite a reziliat contractul cu Ivan Jovanovic şi cu staff-ul său mulţumind pentru eforturile făcute până acum şi dorindu-le succes mai departe'', se arată într-un comunicat al Federaţiei, potrivit Reuters.

De asemenea, se menţionează că în cel mai scurt timp va fi desemnată componenţa personalului tehnic ce va prelua banca naţionalei.

Jovanovic nu a avut ocazia, din decembrie până în prezent, să-şi ''dirijeze'' elevii în vreun meci.

Comentarii