32.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportSebastian Lăzăroiu, despre Victor Ponta şi ADEVĂRATUL MOTIV pentru care a PĂRĂSIT...

Sebastian Lăzăroiu, despre Victor Ponta şi ADEVĂRATUL MOTIV pentru care a PĂRĂSIT şedinţa CSAT: NU se VINDECĂ

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu urmăreşte cu atenţie declaraţiile premierului Victor Ponta în speranţa că va spune care este adevăratul motiv pentru care, săptămâna trecută, prim-ministrul a părăsit şedinţa CSAT.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Sebastian Lăzăroiu a constatat, după ce l-a urmărit pe Victor Ponta la Realitatea TV, că nu se vindecă.

„Nu. Nu se vindecă. Mă aşteptăm să spună azi (miercuri – n. red.) adevărul despre motivul pentru care a plecat din CSAT. Nimic”, scrie Lăzăroiu pe Facebook.

Recent, Sebastian Lăzăroiu se întreba, tot pe pagina personală de Facebook, dacă premierul Victor Ponta va spune care este adevăratul motiv pentru care a părăsit şedinţa CSAT.

Mai exact, Lăzăroiu a făcut această postare pe Facebook în timp ce Ponta era invitat în cadrul unei emisiuni difuzate de România TV în cadrul căreia dădea explicaţii despre şedinţa CSAT.

„Oare o sa spună dl. Victor Ponta până la sfârşitul emisiunii adevărul despre motivul pentru care a părăsit şedinţa CSAT?”, se intreba atunci consilierul prezidenţial.

Premierul Victor Ponta a declarat că a părăsit şedinţa de joi a CSAT deoarece nu a acceptat ca pe ordinea de zi, care i-a fost transmisă cu doar o zi înainte, să fie trecute documente prin care, de exemplu, era înfiinţat „un Megaminister de Externe al Administraţiei Prezidenţiale”,

Citeşte şi:

Sebastian Lăzăroiu: Oare o să spună Ponta ADEVĂRATUL MOTIV pentru care a părăsit şedinţa CSAT?

VIDEO PONTA a PĂRĂSIT şedinţa CSAT. S-ar fi CERTAT cu TRAIAN BĂSESCU – surse. UPDATE: Şedinta CSAT s-a ÎNCHEIAT. VEZI MOTIVUL PENTRU CARE A PĂRĂSIT PONTA ŞEDINŢA

REVISTA PRESEI: De ce s-au certat Ponta şi Băsescu în şedinţa CSAT

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă