6.1 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăSportSe destramă „haita”. Dinamo s-a despărțit de 7 jucători

Se destramă „haita”. Dinamo s-a despărțit de 7 jucători

Portarul Riccardo Piscitelli a apărat poarta echipei Dinamo în 27 de meciuri în sezonul trecut, 26 în campionat şi unul în Cupa României.

Jucătorul Szabolcs Kilyen, împrumutat de la FC Viitorul Constanţa şi care a jucat în prima parte a sezonului trecut pentru Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a evoluat doar în 6 partide pentru Dinamo, 5 în Liga I şi una în Cupa României.

Slovacul Kristian Kostrna a jucat în 10 partide la echipa alb-roşie, 8 meciuri în campionat şi două în Cupa României.

Fundaşul slovac Lukas Skovajsa a fost folosit în 13 meciuri de antrenorii dinamovişti, 11 în Liga I şi două în Cupa României.

Mamoutou Ndiaye a înscris un gol în cele 18 partide de campionat în care a jucat pentru Dinamo în sezonul 2018-2019. În anul competiţional recent încheiar, Ndiaye nu a jucat niciun minut în tricoul alb-roşu.

Atacantul italian Mattia Montini a reuşit să marcheze 4 goluri în 24 de meciuri (22 în Liga I şi două în Cupa României) pentru Dinamo, în sezonul trecut. În urmă cu două campionate marcase 13 goluri în 23 de etape.

Sârbul Slavko Perovic a înscris în sezonul trecut 6 goluri în Liga I şi două în Cupa României, în cele 19 meciuri jucate pentru formaţia bucureşteană, fiind al doilea marcator al echipei, după Deian Sorescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă