13 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

Scoruri de maidan în Champions League

Scoruri de maidan în Champions League într-una dintre cele mai bogate în goluri etape din competiția regină a fotbalului inter-cluburi din Europa.

În grupa A Bayern Munchen a făcut instrucție pe terenul austriecilor de la RB Salzburg și s-a umpus cu 6 – 2, patru goluri înscrise după pauză. În celălalt meci al grupei Atletico Madrid s-a împiedicat la Moscova cu Lokomotiv, doar 1 – 1.

În grupa B Real Madrid a câștigat pe teren propriu cu emoții, golul victoriei cu 3 – 2 în fața italienilor de la Inter Milano venind cu zece minute înainte de finalul partidei. În aceeași grupă, Borussia Monchengladbach nu a avut milă de Șahtior Donețk și i-a administrat pe terenul acesteia un set alb de tenis, 6 – 0.

Grupa C a programat partidele Manchester City – Olympiacos Pireu, scor 3 – 0, și FC Porto – Olympique Marseille, de asemenea victorie a gazdelor cu 3 – 0.

Ajax Amsterdam a câștigat cu 2 – 1 în deplasare cu Midtjylland iar Liverpool a marcat de cinci ori fără să primească gol pe terenul celor de la Atalanta, ambele partide contând pentru grupa D din Champions League.

Ultima oră
Pe aceeași temă