Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Schiorul Johannes Duerr, suspendat pe viață pentru dopaj

Schiorul de fond austriac Johannes Duerr, care a ajutat autorităţile să distrugă o reţea de dopaj construită de medicul german Mark Schmidt, a fost suspendat pe viaţă de către Agenţia austriacă antidoping.

Share

Rl online 0 comentarii

19.09.2019 - 19:14

Dezvăluirile lui Duerr despre dopaj, la o televiziune germană, au condus în februarie la un val de arestări, el însuşi fiind reţinut apoi în Austria. Duerr a fost testat pozitiv la EPO în timpul JO de iarnă din 2014 de la Soci şi suspendat. După ispăşirea sancţiunii, fondistul austriac a continuat practicile de dopaj şi în luna martie 2019 a fost suspendat provizoriu.

Deşi a colaborat cu autorităţile, Duerr, 32 ani, a primit o suspendare pe viaţă din partea Agenţiei austriece antidoping şi conform avocatului său nu va face recurs la această sancţiune.

Comentarii

loading...