16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportScandal în Premier League. Kyle Walker s-a "izolat" cu două prostituate

Scandal în Premier League. Kyle Walker s-a “izolat” cu două prostituate

Internaţionalul englez, în vârstă de 29 de ani, şi-a prezentat scuze şi va fi sancţionat, a precizat clubul.

Conform cotidianului The Sun, jucătorul, care pe 24 martie i-a îndemnat pe concetăţenii săi, prin intermediul reţelelor de socializare, să respecte izolarea, a invitat marţea trecută la domiciliul său două prostituate şi un prieten.

Jucătorul şi-a făcut mea culpa prin intermediul unui comunicat publicat duminică de tabloidul englez: “Vreau să-mi cer scuze faţă de familie, de prieteni, de clubul meu, faţă de suporteri şi de public pentru că i-am înşelat”, a declarat Walker.

“Sunt eroi care fac o diferenţă vitală pentru societate în acest moment şi am ţinut să-i susţin şi să subliniez sacrificiile lor incredibile şi munca pe care o depun pentru a salva vieţi”, a adăugat el.

La rândul său, Manchester City s-a declarat “decepţionat”. “Luăm act de declaraţie şi de scuzele rapide ale lui Kyle şi vom deschide o procedură disciplinară internă în următoarele zile”, a precizat clubul.

Walker este al doilea jucător de prim plan din Premier League care încalcă consemnele de izolare.

Căpitanul lui Aston Villa, Jack Grealish, a participat la o petrecere în weekend-ul trecut.

Cele mai citite

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă