26.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSportSăpunaru: Nu mai am nicio legătură cu Europroiect SRL

Săpunaru: Nu mai am nicio legătură cu Europroiect SRL

Deputatul PNL Nini Săpunaru a declarat, sâmbătă, că nu mai are „nicio legătură” cu firma Europroiect SRL şi că, din 1997, când a fost numit şef al Vămilor, nu a mai fost implicat în activitatea de management a acesteia, transmite Mediafax.

” Nu mai am nicio legatură cu SC Europroiect SRL. Acţiunile pe care le deţineam la această societate comercială au fost cesionate in favoarea asociatului meu. Tot pentru corecta informare vă spun că, din anul 1997 de cand am fost numit secretar de stat, şef al Direcţiei Generale a Vămilor, nu am mai fost implicat in activitatea de management a respectivei firme. Am renunţat şi la calitatea de acţionar la această firmă pentru a nu lăsa loc de interpretări sau pentru a nu se creea un conflict de interese, avand in vedere posibila mea desemnarea in funcţia de Ministru al Transporturilor”, a declarat Săpunaru, conform unui comunicat remis agenţiei Mediafax.

Citeşte şi Firma lui Nini Săpunaru este urmărită penal de DNA

De asemenea, el a mai spus că Europroiect SRL „nu a avut niciodată contracte incredinţate direct de CNADR sau de către Ministerul Transporturilor”.

Deputatul PNL a mai precizat că cercetarea pe care o face DNA asupra acestei firme ” vizează direct administratorul firmei, fiind vorba de o presupusă infracţiune săvarşită anul trecut”.

Presa a relatat că Europroiect SRL, aparţinând lui Săpunaru, candidat pentru portofoliul Transporturilor, face obiectul unei cercetări a DNA.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă