13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportSamuel Eto'o i-a transmis un mesaj de încurajare lui Ronaldinho

Samuel Eto’o i-a transmis un mesaj de încurajare lui Ronaldinho

“Nu pot să îţi spun sentimentul care m-a cuprins. Nu îmi pot imaginea prin ce treci. Nu pot decât să îţi transmit forţa şi să îţi spun că te iubesc foarte mult. Sper că totul se va rezolva rapid, pentru că tu eşti o persoană bună. Poţi conta pe mine pentru a face tot ceea ce este necesar”, i-a transmis fostul atacant camerunez într-un mesaj video postat pe contul său de Twitter.

Ronaldinho, câştigătorul Balonului de Aur în 2005, a fost arestat pe 6 martie, împreună cu fratele său Roberto de Assis, ambii fiind acuzaţi că au intrat în Paraguay cu paşapoarte false. Reţinerea lor preventivă a fost confirmată ulterior de un judecător din capitala Paraguayului.

Ronaldinho sosise împreună cu fratele său la Asuncion pentru a promova o carte şi pentru a participa la diferite acţiuni caritabile, la iniţiativa fundaţiei Fraternidad Angelical, care sprijină copiii săraci.

Cei doi brazilieni au prezentat paşapoartele vameşilor, care nu au observat vreo neregulă. Poliţia paraguayană a percheziţionat apoi camerele lor de hotel şi a descoperit paşapoarte false, făcute la Asuncion în urmă cu câteva luni, potrivit autorităţilor din Paraguay.

Ronaldinho îşi umple timpul în spatele gratiilor jucând fotbal pe un teren de dimensiuni mici aflat în curtea închisorii, alături de ceilalţi deţinuţi, pe care îi încântă cu tehnica sa sclipitoare, care l-a făcut celebru în întreaga lume.

Cele mai citite

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă