Samatta merge în Premier League. Tanzanianul a semnat cu Aston Villa

Echipa engleză de fotbal Aston Villa l-a transferat, luni, pe atacantul tanzanian Mbwana Samatta, de la Genk, pentru suma 8,5 milioane lire sterline.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.01.2020 - 12:17

Samatta, care a fost coleg la Genk cu Ianis Hagi şi Vladimir Screciu, a semnat un contract pe patru ani şi jumătate şi aşteaptă să primească permisul de muncă şi cartea verde.

Atacantul de 27 de ani a marcat 10 goluri pentru campioana Belgiei în acest sezon în toate competiţiile, inclusiv contra lui Liverpool în Champions League, pe Anfield.

''Sunt foarte mulţumit că am reuşit să îl aducem la club pe Mbwana'', a declarat managerul echipei din Birmingham, Dean Smith.

Antrenorul avea nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, după ce Wesley s-a accidentat la genunchi şi va lipsi restul sezonului.

Transferul lui Samatta nu a fost efectuat în timp pentru ca africanul să poată juca în meciul de marţi cu Watford, un derby al codaşelor.

Villa i-a mai adus în această iarnă pe mijlocaşul Danny Drinkwater de la Chelsea şi pe portarul Pepe Reina de la AC Milan.

Comentarii