5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportSalariile jucătorilor de la Glasgow Rangers vor fi plătite cu întârziere

Salariile jucătorilor de la Glasgow Rangers vor fi plătite cu întârziere

”Jucătorii, directorii şi staff-ul au arătat responsabilitate, făcând acest lucru voluntar. Fără îndoială că era lucrul corect de făcut. A fost unanim, toată lumea a dorit să facă asta. E important ca în aceste vremuri grele să nu sufere nimeni din motive financiare. Cred că este important să arătăm respect tuturor oamenilor din club, indiferent de rol, şi am arătat cu adevărat unitate prin această iniţiativă”, a spus fostul căpitan al echipei Liverpool şi al naţionalei Angliei.

Unii dintre angajaţii clubului scoţian vor fi trimişi în şomaj tehnic, din cauza ”provocărilor extraordinare” aduse de criză, dar vor primi în continuare salariul întreg prin intermediul ”asistenţei sociale” a clubului.

Rangers ocupă locul al doilea în Scottish Premiership, la 13 puncte de campioana Celtic, care are un joc în plus.

Sportul a fost suspendat în întreaga lume din cauza pandemiei de coronavirus, care a dus la infectarea a peste 1,27 milioane de persoane şi la peste 70.000 de morţi pe glob.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă