37.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSportS-a reluat Liga 1: prima etapă, primul scandal

S-a reluat Liga 1: prima etapă, primul scandal

Golul marcat în minutul 88 de Koljic a făcut diferența între Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova după un meci în care gazdele au avut mari ocazii de a marca și un gol anulat pe motiv de ofsaid.

Obligat să stea în tribune din cauza unei suspendări, Leo Grozavu, tehnicianul celor de la Sepsi, a răbufnit la finalul partidei pierdute cu 0 – 1 de elevii săi, acuzând arbitrajul asigurat de centralul Radu Petrescu și tușierii Radu Adrian Ghinguleac și Mihai Marius Marica.

“Băieţii au făcut o partidă bună, nu am ce să le spun. Sigur, a fost acea fază pe care puteam să o tratăm cu mai multă responsabilitate. Dar cred că am avut penalti în minutul 80 şi ceva. Sunt suspendat pentru că nu am voie nici măcar să vorbesc, nu am jignit pe nimeni. Mă deranjează că sunt arbitri care chiar nu vor. Este rea intenţie, părerea mea. Să nu vezi penaltiul. Şi o fi având Koljic viteză, dar a marcat de la jumătate de metru de poartă, iar apărarea noastră la 6-7 metri”, a declarat Leo Grozavu la finalul partidei.

De partea cealaltă, deși câștigător și cu trei puncte mari obținute pe un teren de unde oaspeții pleacă rar cu rezultate pozitive, Cristiano Bergodi a admis că echipa sa nu a făcut un meci bun dar spune că este normal având în vedere că s-a jucat prima etapă a sezonului.

„Nu putem fi la sută la sută la începutul campionatului. Nu am făcut un meci reuşit. Mai ales în prima repriză am riscat mult, iar în repriza a doua echipa s-a comportat mai bine. Este însă un rezultat important. Este începutul unui drum lung şi nu sunt îngrijorat pentru că este normal că trebuie reglate nişte lucruri.”, a analizat jocul antrenorul Universității Craiova.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă