Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rusia ar putea fi exclusă de la Jocurile Olimpice

Rusia trebuie să se aştepte la o excludere de la Jocurile Olimpice din 2020 şi 2022, din cauza falsificării datelor transmise Agenţiei Mondiale Antidoping, a anunţat Iuri Ganus, preşedintele agenţiei ruse antidoping.

Share

Rl online 0 comentarii

23.10.2019 - 16:46

"Echipa olimpică a Rusiei va fi privată de o participare deplină la JO de la Tokyo şi cred că aşa va fi cazul şi în China, la JO de iarnă din 2022. Asta cred eu", a declarat şeful Rusada, Iuri Ganus.

Rusia a fost deja exclusă de la mai multe competiţii internaţionale în ultimii ani, din cauza scandalului de dopaj instituţionalizat din perioada 2011/2015.

În septembrie, WADA a cerut Rusiei să ofere explicaţii referitoare la "neconcordanţele" privind datele sistemului electronic antidoping de la fostul laborator de la Moscova.

Potrivit lui Iuri Ganus, datele au fost maipulate de responsabili de rang înalt, acestea fiind sub "controlul Comitetului de Etică".

Comentarii