Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rugby: Siya Kolisi, desemnat personalitatea anului

Siya Kolisi, căpitanul de culoare al selecţionatei Africii de Sud, campioana mondială en titre, a fost desemnat Personalitatea anului 2019 de către Asociaţia ziariştilor de rugby (Rugby Union Writer's Club, RUWC), cu ocazia dineului anual al acestei organizaţii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.01.2020 - 10:08

Pe 2 noiembrie, Kolisi a devenit primul căpitan de culoare care ridică deasupra capului Cupa William Webb Ellis, atribuită naţiunii care cucereşte titlul de campioană a lumii la rugby.

Siya Kolisi îi succede în palmaresul Pat Marshall Memorial Award, trofeul atribuit cele mai mari personalităţi rugbystice a anului, mijlocaşului la deschidere irlandez Johnny Sexton.

Înfiinţată în anii '60, RUWC avea iniţial în componenţă jurnalişti de specialitate din Anglia, dar ulterior l-a extins iar astăzi numără peste 200 de ziarişti din diferite ţări.

Comentarii