Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rugby: Partida dintre România și Belgia se va juca fără spectatori

Meciul dintre echipele României şi Belgiei, ultimul din sezonul 2020 al Rugby Europe Championship, programat sâmbătă 14 martie, de la ora 15:00, la Botoşani, se va disputa fără spectatori, a anunţat Federaţia Română de Rugby.

Share

Rl online 0 comentarii

11.03.2020 - 12:42

''Având în vedere Hotărârea nr. 6 din 06.03.2020 emisă de Grupul de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României şi adresa nr. 14 a Ministerului Tineretului şi Sportului din 08.03.2020, referitoare la măsurile de prevenţie impuse de Guvernul României în vederea combaterii epidemiei de coronavirus (COVID - 19), meciul România - Belgia programat sâmbătă, 14 martie, de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal din Botoşani, se va juca fără spectatori'', se arată în comunicatul publicat pe site-ul FRR.

Accesul pe stadion al persoanelor autorizate va fi permis în conformitate cu prevederile Art. 30 Accesul persoanelor în spaţiul tehnic şi incinta terenului, alin. 6 punct d şi f, din Regulamentul privind organizarea activităţii rugbystice (ROAR), iar accesul reprezentanţilor mass-media se va face pe baza unui tabel nominal, în limita unui jurnalist pentru o instituţie de presă.

Colegiul Director al FRR a decis marţi programarea competiţiilor organizate de federaţie, la toate categoriile de copii şi juniori, după reluarea cursurilor şcolare, anunţată pentru 22 martie. De asemenea, cele doua turnee de rugby 7 DNS programate pentru weekend-urile 14-15 martie şi 21-22 martie, au fost amânate pentru date ce vor fi stabilite şi anunţate ulterior.

Comentarii