Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rugbistul Tommy Seymour se retrage din naționala Scoției

Tommy Seymour, aripa naţionalei Scoţiei şi a selecţionatei Leilor britanici şi irlandezi, şi-a anunţat retragerea internaţională, a anunţat Federaţia scoţiană de rugby.

Share

Rl online 0 comentarii

12.12.2019 - 13:28

Seymour, în vârstă de 31 ani, component al echipei Glasgow Warriors, este al patrulea marcator de eseuri din istoria XV-lui "Ciulinului", cu 20 încercări în 55 de selecţii.

El a participat la ultimele două ediţii ale Cupei Mondiale cu reprezentativa Scoţiei, precum şi la turneul efectuat de Leii britanici şi irlandezi în Noua Zeelandă, în 2017.

"A fost cea mai mare onoare să joc pentru Scoţia. Mândria de a purta ciulinul pe pieptul meu este unul dintre cele mai puternice sentimente pe care le-am trăit", a precizat Seymour într-un comunicat postat pe site-ul Federaţiei scoţiene.

Comentarii