17.1 C
București
duminică, 4 iunie 2023
AcasăSportRudel Obreja a murit. Fostul pugilist suferea de cancer

Rudel Obreja a murit. Fostul pugilist suferea de cancer

Rudel Obreja a murit. Fostul pugilist avea 57 de ani și fusese eliberat din închisoare pentru a se trata de cancer.

„Cu adânca durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a fostului om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a anunțat Liga Profesionistă de Box.

Ultimul mesaj transmis public de fostul şef al Federaţiei Române de Box a fost publicat chiar în ziua de Crăciun.

„Astăzi Iisus Hristos s-a asezat cu fiecare dintre noi la masā. Sā-L pāstrām în inimile noastre! Crăciun fericit si linistit tuturor crestinilor! Doamne, ocroteste România”, a scris, în decembrie 2022, Rudel Obreja.

Rudel Obreja fusese condamnat în aprilie anul trecut la 5 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, alături de Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Ministrul Aurescu a reprezentat România în Turcia la ceremonia de reconfirmare a lui Erdogan

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a reprezentat România în Turcia, la ceremonia de reconfirmare a lui Erdogan ca președinte al Turciei. "Participarea ministrului român al...
Ultima oră
Pe aceeași temă