Ronaldinho rămâne în arestul din Paraguay

Fostul fotbalist brazilian Ronaldinho, câştigătorul Balonului de Aur în 2005, şi fratele său Roberto de Assis, arestaţi în Paraguay pentru utilizarea unor documente falsificate, au rămas în spatele gratiilor, în urma deciziei unui judecător din Asuncion.

Share

Rl online 0 comentarii

08.03.2020 - 11:42

Cei doi au petrecut a doua noapte în arest, după ce au fost acuzaţi că au intrat pe teritoriul Paraguayului cu paşapoarte false. Avocatul brazilienilor, Tarek Tuma, a criticat decizia judecătorului şi a solicitat recuzarea acestuia.

Tuma a reamintit că primul procuror însărcinat cu acest caz, Federico Delfino, a cerut renunţarea la acuzaţii şi a denunţat decizia procurorului general al Paraguayului de a-l numi pe Osmar Legal în locul lui Defino. Acest nou procuror a solicitat imediat plasarea în detenţie a celor doi fraţi, vineri seara.

Ronaldinho şi fratele său au sosit miercuri la Asuncion pentru a promova o carte şi a participa la diverse opere de caritate.

Justiţia braziliană i-a reţinut paşaportul fostului atacant al lui FC Barcelona, în 2018, în urma condamnării sale la plata unei amenzi de 2,5 milioane dolari, pe care nu a achitat-o niciodată, după ce a construit un debarcader fără autorizaţie, pe malul unui lac aflat într-o zonă protejată.

Comentarii