Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 600 de sportivi s-au înscris deja la întrecere

România, pe harta triatlonului european

Vești bune pentru împătimiții sportului. În weekend-ul 20-22 septembrie, Mamaia va găzdui cel mai mare triatlon din Europa de Sud-Est, H3RO by TriChallenge.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

22.08.2019 - 13:04

Aflată deja la a 11-a ediție, competiția H3RO by TriChallenge se bucură de un interes uriaș din partea iubitorilor de sport, profesioniști sau amatori. Astfel, până la ora redactării acestui material, nu mai puțin 600 de participanți, din 21 de țări, erau deja înscriși la întrecerea găzduită de Mamaia. Pe lângă pasionații de triatlon din România, la startul competiției se vor afla sportivi din Australia, Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, Columbia, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Namibia, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania, Ucraina și Ungaria.

Dincolo de o simplă competiție de triatlon, H3RO este un eveniment care dă posibilitatea oricărui pasionat de sport să devină, dintr-un anonim un, adevărat campion.

După estimările organizatorilor, evenimentul va grupa, la start, peste 1.200 de participanți din 30 de țări. De remarcat este că sub umbrela TriChallenge din acest an vor avea loc Campionatele Naționale de Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon. Mai mult, H3RO by TriChallenge își consolidează poziția la nivel continental, devenind gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.

Probele de triatlon pe Distanța Half reprezintă, totodată, și ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică și proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series, TriChallenge fiind chiar ultima etapa din aceasta serie.

Până în prezent, pe parcursul primelor 10 ediții, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două întreceri Europene, punând astfel România pe harta competițiilor majore de triatlon.

Comentarii

loading...