Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

România domină Campionatele Europene de haltere pentru juniori

Halterofila Florina Sorina Hulpan a câştigat trei medalii de bronz la categoria 59 de kilograme în cadrul Campionatelor Europene de haltere pentru juniori şi tineret, la secţiunea Under 23, competiție ce se desfăşoară în aceste zile la Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

23.10.2019 - 08:58

Triplă medaliată cu aur la ediţia de anul trecut, Hulpan a obţinut bronzul la smuls, cu 94 de kilograme. La aruncat ea s-a clasat pe locul trei, cu 113 kilograme. La total, ea a urcat pe treapta treia a podiumului, cu 207 kilograme.

Cealaltă reprezentantă a României la categoria 59 kg, Georgiana Alexandra Curt, s-a clasat pe poziţia a şasea, cu 70 kg la smuls, 98 kg la aruncat şi 168 kg la total. La categoria 64 de kilograme, Mădălina Bianca Molie a cucerit o medalie de aur şi două de argint. Bilanţul echipei României până acum este de 21 medalii, 4 de aur, 10 de argint şi 7 de bronz. Obiectivul țării noastre a fost câştigarea a 5-7 medalii la această competiţie, care este criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Comentarii