Robert Prosinecki s-a răzgândit și nu mai demisionează de la cârma Bosniei

Fostul internaţional croat Robert Prosinecki a anunţat că a decis să continue ca selecţioner al echipei naţionale de fotbal a Bosniei-Herţegovina, după ce duminică îşi anunţase demisia, după eşecul cu Armenia (2-4), din preliminariile EURO 2020.

Share

Rl online 0 comentarii

11.09.2019 - 11:32

''A fost o chestiune morală să îmi prezint demisia. Cu toate acestea, după şedinţa în care Comitetul Executiv al Federaţiei m-a susţinut pe deplin, şi după discuţiile pe care le-am avut, am decis să rămân până la finalul acestui ciclu de calificare'', a afirmat tehnicianul, citat de portalul bosniac Klix.

Prosinecki, 50 de ani, va conduce echipa Bosniei încă cinci meciuri pe care selecţionata le mai are de disputat în această campanie.

Robert Prosinecki, fost jucător la Real Madrid, FC Barcelona şi Sevilla, printre altele, îşi anunţase demisia din funcţie după meciul de la Erevan, în urma căruia Bosnia mai are şanse mici de calificare la EURO 2020.

Bosnia ocupă locul al patrulea în clasamentul Grupei J, cu 7 puncte, la mare distanţă de liderul Italia, 15 puncte, şi la două puncte de Armenia.

În ianuarie 2018, Robert Prosinecki (50 ani) i-a succedat în funcţie lui Mehmed Bazdarevic, care a ratat calificarea cu Bosnia la Cupa Mondială 2018.

Prosinecki a fost anterior secund la naţionala Croaţiei (2006-2010) şi apoi selecţioner al Azerbaidjanului (2014-2016).

Comentarii