10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportRevine Luis Enrique? Robert Moreno, îndepărtat de pe banca tehnică a Spaniei

Revine Luis Enrique? Robert Moreno, îndepărtat de pe banca tehnică a Spaniei

Moreno le-a comunicat elevilor săi, cu ochii în lacrimi, în vestiarul stadionului Wanda Metropolitano, că nu va mai continua la cârma echipei naţionale, informează cotidianul Marca.

Conform surse citate, decizia a fost luată de Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF), care urmează să susţină marţi o conferinţă de presă, în cursul căreia va explica motivele despărţirii de Robert Moreno şi va anunţa numele noului selecţioner, care va fi mai mult ca sigur Luis Enrique.

“Într-un moment care, în principiu, ar trebui să fie unul fericit, după două victorii categorice, cu Malta (7-0) şi România (5-0), care au revitalizat echipa şi fanii, cu un joc foarte bun în ambele partide şi care au certificat primul loc în grupă şi postura de cap de serie la EURO, tehnicianul catalan a văzut cum se pune punct etapei sale ca selecţioner naţional”, scrie Marca.

Robert Moreno, în vârstă de 42 de ani, a preluat frâiele naţionalei Spaniei pe 19 iunie, după plecarea lui Luis Enrique (din cauza unor probleme personale), al cărui secund era la momentul respectiv.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă