8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSport"Rețetă" specială pentru biletul zilei la pariuri sportive online

“Rețetă” specială pentru biletul zilei la pariuri sportive online

Fără intenția de a te ofensa, dacă citești aceste rânduri, cel mai probabil nu ești un parior iscusit, ci mai de grabă unul care își dorește să învețe ceva nou pentru a-și putea schimba stilul de a juca la pariuri sportive online și implicit, și norocul. Și cum bine știm vorba că “norocul si-l face omul cu mana lui”, câteva sfaturi și puțină inspirație nu cred că-ți va prinde rău.

Poate că ai mai citit deja unele dintre sfaturile de mai jos. Nu pretind că am inventat apa caldă, însă nu-ți strică să le revezi și cu această ocazie, să îți iei angajamentul de a le pune în aplicare. “Rețeta” prezentată mai jos îți propune o serie de indicații practice, dar în același timp, îți lasă suficient spațiu pentru ca tu să-ți pui amprenta și să-ți poți contura o strategie de pariuri personalizată.

Uită de sistemele cu miză progresivă. Te-ai întrebat vreodată de ce pariorii profesioniști nu aplică strategii precum Martingale sau Șirul lui Fibonacci, care pot fi găsite pe orice site de pariuri? Sau de ce toți cei care aplică aceste sisteme extrem de populare, la un moment dat, pierd? Este simplu. Astfel de abordări pot conduce pariorul către profit numai pe termen scurt și mediu, dar în nici un caz pe termen lung.

Ce poți face, în schimb, atunci când joci biletul zilei, este să-ți stabilești un buget lunar și o miză fixă. Gândește-te la o sumă de care te poți lipsi fără nici un fel de problemă. Apoi, în cazul în care joci un singur bilet pe zi, împarte respectiva sumă la numărul de zile din luna actuală și stabilește o miză fixă pe care să o joci pentru fiecare bilet. Altfel, aproximează numărul de bilete jucate și fă același tip de calcul.

 

Limitează-te la o cotă totală de 7. Sunt convins că destui pariori se vor uita strâmb la acest îndemn. Pe lângă asta, se vor întreba de ce am ales acest număr. Raționamentul este simplu: Dacă joci un bilet pe zi, vei avea nevoie de un singur bilet câștigător care să scape turma. Vei vedea că anumiți cunoscători te vor sfătui chiar să te limiteze la cote mai mici, între 3 și 5, însă asta depinde de tine.

Trebuie să experimentezi o astfel de disciplină pentru o perioadă de câteva luni pentru a-i putea vedea roadele. Dacă nu ai răbdare, nu vei reuși să progresezi. Satisfacția de a câștiga o cotă decentă săptămânal te va mulțumi, chiar dacă nu ești pe plus, dar cel puțin, nu mai arunci banii pe fereastră sperând că vei da lovitura peste noapte jucând cote de ordinul miilor!

Cu cât ai mai puține pronosticuri pe bilet, cu atât mai bine. Ai impresia că dacă joci 11 cote de 1.20 ai șanse mai mari de reușită decât dacă joci o singură cotă de 7? Din punct de vedere matematic, cota de 7 de pe un singur bilet are șanse mai mari de succes. Bine, asta nu înseamnă că trebuie să mizezi numai pe “bombe”, chiar dacă mulți pariori profesioniști fac asta.

Ideea este simplă: limitează-te la un număr de cel mult 3-4 pronosticuri pe bilet. Pe lângă probabilitatea statistică, intervine și faptul că operatorul reține un comision din fiecare cotă, așa că cu cât joci mai multe meciuri pe un bilet, cu atât cota finală va fi mai puțin valoroasă.

 

Specializează-te pe atât de mult pe cât poți duce. Dacă vrei să pariezi la nimereală, nu ai nevoie de reguli și nici de sfaturile din acest scurt ghid. Însă, dacă vrei să-ți îmbunătățești rezultatele, trebuie să te concentrezi pe câteva competiții sau pe câțiva sportivi.

Spre exemplu, dacă joci biletul zilei fotbal, urmărește toate echipele din campionatele pe care pariezi pe rețelele de socializare, dar și cât mai mulți dintre jucătorii respectivelor formații. Totodată, ține pasul și cu presa locală, dar și cu anumite grupuri de Facebook sau forumuri ale suporterilor acelor formații. Vei vedea că dacă te apuci de o astfel de muncă, cel mai probabil te vei limita la 1-2 campionate. Asta dacă vrei să o faci bine…

Altfel, cum vei putea să te folosești de statistici? Dacă nu cunoști particularitățile fiecărei echipe și nu ești la curent cu tot ce mișcă legat de următoarele meciuri, cifrele ar putea să te înșele, în loc să te ajute.

Învață de la alții, dar nu-i copia. Dacă ești unul dintre acei pariori care-și încep sesiunea de pariere cu o căutare pentru ponturi pariuri azi, trebuie să ai mare grijă la cum folosești respectivele ponturi. Este în regulă să urmărești analizele și părerile altor pariori, însă nu este bine să le copiezi ponturile, pentru că în momentul în care faci asta, rezultatele tale nu mai depind de tine.

Nu mai crede că alții sunt înzestrați cu un dar de la natură de a prezice pronosticurile meciurilor, ci pune mână la muncă și dacă ești disciplinat și ai răbdare. Mai mult ca sigur, cu timpul, rezultatele tale se vor îmbunătăți.

Indiferent dacă vei aplica sau nu aceste sfaturi, este important să reții că jocurile de noroc nu sunt făcute pentru ca tu să te îmbogățești, ci pentru distracție. Cel mai important este să nu joci NICIODATĂ la recuperare. Reține, nu există ponturi sigure de la meciuri aranjate vândute pe internet: Toate acele clipuri, imagini și mărturii sunt cumva contrafăcute. Pariază responsabil!

Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă