13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportRețetă oltenească: fotbal puțin, puncte multe

Rețetă oltenească: fotbal puțin, puncte multe

Mâna italiană a antrenorului Cristiano Bergodi s-a simțit din plin în partida ce promitea spectacol. Fotbalul deschis, spre poarta adversă, s-a transformat într-unul tacticizat la maxim, cu fotbaliștii preocupați mai mult să nu greșească în propria jumătate decât să joace ofensiv.

Din nimic, în minutul 24 Ovidiu Popescu îl agață subtil pe Mihăilă în interiorul careului și centralul, după un schimb de priviri cu tușierul, acordă lovitură de pedeapsă. Cicâldău așteaptă cu sânge rece ca portarul să se arunce pentru a trimite simplu în colțul opus.

FCSB schimbă rapid tactica și pune presiune pe adversarul cu mingea, mutând jocul în terenul gazdelor. O fază prelungită de atac în flancul stâng duce mingea la Coman care o centrează perfect pentru reluarea imparabilă din interiorul careului mic a lui Cristea și la odihnă se merge la egalitate.

Partea secundă nu aduce mult-așteptatul fotbal ofensiv, Craiova pare incapabilă să-și creeze ocazii clare de a marca în timp ce FCSB joacă din prima dar cu eroare la ultima pasă, cea mai importantă. Portarul Vlad comite în minutul 56 o greșeală de junior când îl lovește cu pumnul în cap pe atacantul Koljici, aflat în urmărirea mingii în interiorul careului. Din nou lovitură de la 11 metri, de data aceasta execută și înscrie Nistor cu un șut în forță.

Universitatea Craiova se impune cu 2 – 1 și are în acest moment un avans de patru puncte în fruntea ierarhiei, cu un meci în plus față de CFR Cluj, urmăritoarea jucând astăzi cu Gaz Metan Mediaș pe teren propriu.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă