36.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSportRecord mondial pentru R. Moldova: 630 de zile fără preşedinte

Record mondial pentru R. Moldova: 630 de zile fără preşedinte

Criza constituţională privează R.Moldova, ţara cea mai săracă din Europa, de un preşedinte ales, de 630 de zile, ceea ce constituie un record mondial, informază Institutul pentru Relaţii Internaţionale şi Strategice, potrivit NewsIn.

Informaţia vine într-un comentariu publicat pe site-ul institutului, prilejuit de vizita premierului moldovean Vlad Filat în Franţa.

R. Moldova trece printr-un impas constituţional şi nu reuşeşte de aproape doi ani să-şi aleagă un preşedinte. Preşedintele trebuie ales de Parlament, cu majoritate de voturi, care nu a putut fi atinsă în ciuda celor două scrutine anticipate, convocate în acest timp.

Institutul IRIS şi-a înfiinţat propriul site de informaţii, numit „affaires-strategiques.info”, pentru a propune o lectură geopolitică şi strategică a actualităţii internaţionale.

Cele mai citite

VIDEO. IShowSpeed face senzație în România. Americanul a mâncat mici la Obor

IShowSpeed, un cunoscut streamer online pe platforma YouTube, a făcut o vizită specială în București, unde a transmis LIVE timp de peste 3 ore. https://www.youtube.com/watch?v=OAtqkkQ3eLE IShowSpeed...
Ultima oră
Pe aceeași temă