11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportReal Madrid își reia pregătirea pe 11 mai

Real Madrid își reia pregătirea pe 11 mai

După ce jucătorii şi membrii staff-ului clubului au fost testaţi miercuri, aşa cum cere protocolul sanitar al Ligii spaniole (La Liga), Real Madrid va relua activitatea la Valdebebas pentru a începe prima fază, a antrenamentelor individualizate.

Jucătorii echipei madrilene vor reîncepe activitatea după o întrerupere de 60 de zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Real mai are de disputat unsprezece etape în campionat şi meciul cu Manchester City din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Un protocol de reluare a antrenamentelor a fost elaborat de La Liga, Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) şi de medici, după aprobarea dată de autorităţile sanitare şi sportive din această ţară.

Conform protocolului, jucătorii vor începe prin a se antrena singuri, pe teren fiind permisă prezenţa a cel mult şase fotbalişti.

Jucătorii trebuie să vină deja echipaţi la centrul de antrenament, iar când nu se antrenează, trebuie să poarte mască şi mănuşi. După fiecare şedinţă de pregătire, ei vor primi o pungă cu ţinuta de antrenament pentru ziua următoare.

Vineri au reluat antrenamentele mai multe echipe din La Liga, ca FC Barcelona, Athletic Bilbao, Sevilla FC sau Real Sociedad, iar altele, ca Atletico Madrid, vor începe sâmbătă.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă