Real Madrid își reia pregătirea pe 11 mai

Real Madrid va relua antrenamentele luni, 11 mai, de la ora locală 10:00, la baza sa de la Valdebebas, a anunţat vineri clubul, precizând că niciun fotbalist al său nu a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

08.05.2020 - 22:35

După ce jucătorii şi membrii staff-ului clubului au fost testaţi miercuri, aşa cum cere protocolul sanitar al Ligii spaniole (La Liga), Real Madrid va relua activitatea la Valdebebas pentru a începe prima fază, a antrenamentelor individualizate.

Jucătorii echipei madrilene vor reîncepe activitatea după o întrerupere de 60 de zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Real mai are de disputat unsprezece etape în campionat şi meciul cu Manchester City din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Un protocol de reluare a antrenamentelor a fost elaborat de La Liga, Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) şi de medici, după aprobarea dată de autorităţile sanitare şi sportive din această ţară.

Conform protocolului, jucătorii vor începe prin a se antrena singuri, pe teren fiind permisă prezenţa a cel mult şase fotbalişti.

Jucătorii trebuie să vină deja echipaţi la centrul de antrenament, iar când nu se antrenează, trebuie să poarte mască şi mănuşi. După fiecare şedinţă de pregătire, ei vor primi o pungă cu ţinuta de antrenament pentru ziua următoare.

Vineri au reluat antrenamentele mai multe echipe din La Liga, ca FC Barcelona, Athletic Bilbao, Sevilla FC sau Real Sociedad, iar altele, ca Atletico Madrid, vor începe sâmbătă.

Comentarii