11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportReacția Simonei Halep după victoria muncită din primul tur la Australian Open

Reacția Simonei Halep după victoria muncită din primul tur la Australian Open

”Am ştiut ce trebuie să joc împotriva ei, am ştiut că e o adversară puternică. A trebuie să arăt forţă în picioare şi să cred că pot câştiga meciul. A fost bine pentru mine în seara aceasta şi sunt foarte fericită că am ajuns în turul al doilea”, a declarat Halep la interviul acordat pe teren la Melbourne, după victoria cu 6-7 (2), 6-4, 6-2.

Românca, finalistă anul trecut la Melbourne, şi-a luat revanşa în faţa jucătoarei estoniene (33 ani, 71 WTA), cea care a învins-o la US Open, cu 6-2, 6-4, în primul tur.

”Nu mai vreau să îmi aduc aminte acel meci, deoarece a fost unul rău”, a afirmat Halep, care a subliniat că victoria de marţi îi dă multă încredere.

”E de fiecare dată dificil să joci contra ei”, a mai spus campioana de la Roland Garros, care nu mai obţinuse o victorie din luna august, sezonul 2018 încheindu-se prematur pentru ea din cauza unei hernii de disc.

În turul secund, Halep o va înfrunta pe americanca Sofia Kenin (20 ani, 37 WTA), victorioasă în prima rundă contra rusoaicei Veronika Kudermetova, cu 6-3, 3-6, 7-5. Va fi pentru prima oară când Halep şi Kenin sunt adversare.

De remarcat că Sofia Kenin a cucerit două titluri WTA anul acesta, la Hobart (simplu) şi Auckland (dublu).

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă