12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportReacţia lui Halep după ce un român a strigat un mesaj anti-PSD...

Reacţia lui Halep după ce un român a strigat un mesaj anti-PSD în timpul finalei Rogers Cup

 

Reacţia Simonei Halep după ce un român a strigat un mesaj anti-PSD obscen în timpul finalei Rogers Cup
După ce a felicitat-o pe Stephens, le-a mulţumit lui Darren Cahill, echipei sale, organizatorilor turneului şi sponsorilor, Simona a ţinut neapărat să le transmită un mesaj românilor din tribune. Celor care au încurajat-o pe întreaga durată a celor două ore şi 39 de minute de joc, dar şi celor care au depăşit limita şi au făcut un gest care nu-şi are locul pe terenul de tenis.

“Aş vrea să spun câteva cuvinte în limba română pentru românii din tribune. Vă mulţumesc pentru susţinere şi, celor care s-au comportat altfel decât trebuie, le transmit să nu mai facă asta data vitoare şi să respecte această încăpere deosebită”, a spus Simona, vizibil deranjată.

Momentul care a atras supărarea Simonei s-a întâmplat în primul set, la scorul de 1-1. Atunci, când Sloane Stephens se pregătea să servească, unul dintre fanii români din tribune a profitat de liniştea dintre puncte şi a strigat “Mu*e PSD”.

Ceilalţi români aflaţi în tribune s-au amuzat pe seama momentului, dar arbitra de scaun a intervenit imediat şi le-a transmis să facă din nou linişte, pentru ca Sloane să poată servi.

Momentul s-a mai repetat pe durata partidei, ultima dată în momentul în care, în setul decisiv, Halep se afla la o minge de câştigarea finalei.

Cele mai citite

România va primi gaze din Qatar, ca alternativă la gazele din Azerbaidjan

România va primi gaz natural lichefiat din Qatar, ca alternativă la producția autohtonă și la gazele pe care România le va primi din Azerbaidjan. Acest...

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!

Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Există anumite situații în care acest aspect...

Turcia întârzie încheierea acordului de deminare în Marea Neagră între România, Bulgaria și Ucraina

Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă în vigoare din cauza lipsei ratificării...
Ultima oră
Pe aceeași temă