6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportReacția jucătorilor de tenis la scutirea lui Djokovic de la vaccin

Reacția jucătorilor de tenis la scutirea lui Djokovic de la vaccin

Reacția jucătorilor de tenis nu a întârziat să apară, după ce Novak Djokovic a anunțat că are o scutire medicală de la vaccinarea anti-Covid-19 pentru a participa la Australian Open.

Jucătoarele de tenis australiene Samantha Stosur și Jordan Thompson au salutat cu prudență decizia de a-l lăsa pe numărul unu mondial de tenis masculin, Novak Djokovic, să joace la Australian Open, după ce a primit o scutire medicală de la vaccinarea COVID-19.

Reacția jucătorilor de tenis în scandalul în care este implicat Novak Djokovic

Samantha Stosur și Jordan Thompson au declarat miercuri că anunțul lui Novak Djokovic că a primit o scutire medicală pentru a juca la Australian Open fără a fi vaccinat împotriva COVID-19 este o chestiune care revine organelor de conducere.

Djokovic a confirmat că va lupta pentru al 21-lea titlu record de Grand Slam la Australian Open la sfârșitul acestei luni.

Decizia de a-i permite lui Djokovic să joace a stârnit controverse în Melbourne, un oraș care a suferit cea mai lungă izolare cumulativă din lume pentru a limita răspândirea noului coronavirus, iar o epidemie a variantei Omicron a dus numărul de cazuri la niveluri record.

Djokovic, care a criticat anterior vaccinările obligatorii, a anunțat marți (4 ianuarie) că a primit o scutire pentru a juca la turneul de Grand Slam de la Melbourne și a spus că se îndreaptă spre Australia. Potrivit Insider, jucătorul a rămas blocat într-un aeroport din Melbourne și nu i-a fost permis accesul în țară după ce s-a aflat că are viza nepotrivită.

The Age notează că Djokovic are o viză care nu permite excepțiile medicale de la a fi vaccinat împotriva Covid-19. Astfel, jucătorul nu poate intra în țară. Autoritățile au precizat că încearcă să rezolve problema.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă